2 червня відбулась чергова зустріч з серії «Освіта в умовах війни»

Усі наші спікери представляють різні університети територіально, однак поділились своїми поглядами і переживаннями щодо сесії в умовах війни.
Наталія Шевченко
Заступниця декана факультету політичних наук, в.о. доцентки кафедри історії Чорноморського національного університету імені Петра Могили, кандидатка історичних наук
Наталія Шевченко розповіла про складні для Миколаіва та рідного університету умови- відсутність доступу до корпусів, швидку зміна керівництва через перебування закордоном, відсутність контакту з окремим студентами та про переживання щодо майбутнього закладу, що знаходиться на межі фронту.

Федір Шандор
Український вікіпедист, педагог, туризмознавець, доктор філософських наук, кандидат соціологічних наук, професор. Депутат Закарпатської обласної ради.
Федір Шандор приєднався до нас з передової, висловився щодо жорсткої конкуренції, яка чекає університети з осені, про необхідність для викладача на фронті продумувати усі варіанти заміни на заняттях заздалегідь. З незламною вірою в перемогу про реалії освіти, які доведеться долати відбудовуючи краіну.

Ганна Остапенко
Заступниця директора Навчального-наукового інституту права КНУ імені Тараса Шевченка, кандидатка юридичних наук, адвокатка, активістка Прогресильних
Ганна Остапенко розповіла про юридичну важливість належного оформлення результатів іспитів та заліків та вплив цього процесу на майбутню акредитацію та видачу документів про освіту, відзначила необхідність збереження рейтингу студентів для об'єктивності оцінювання.

Юлія Коваленко
Докторка економічних наук, професорка, професорка кафедри фінансових ринків та технологій Державного податкового університету
Юлія Коваленко поділилась вражаючими світлинами знищеного університету в Ірпіні і розповіла про плани відбудови і відновлення «університету у якого збереглися сходи і вивіска, але подекуди немає підлоги і стін».

Олександра Ляшенко
Докторка економічних наук, професорка, директорка Науково-навчального інституту менеджменту та освіти дорослих ВНЗ "Університет економіки та права КРОК"
Олександра Ляшенко надала практичні рекомендації підтримки студентів під час сесії та її організації. «Іспит це момент істини, коли студент може зрозуміти, що він хоча б щось знає»
БІЛЬШЕ
КОРИСНОСТЕЙ