ГО «Прогресильні» на конференції «Майбутнє освіти в Україні» в Амстердамі

ГО «Прогресильні» стала партнером та активною учасницею конференції «Майбутнє освіти в Україні», що проходила днями в Амстердамі.
Прогресильні
Активісти(-ки) команди Прогресильні
Мета надактуального заходу – об'єднати зацікавлені сторони з України та Нідерландів, у тому числі, провідні університети, політиків та урядовців, для вирішення освітніх викликів у постраждалих від війни регіонах України, про що розповіли організаторка конференції Sofiia Bezuhla (засновниця U AID STICHTING) та представник партнерської організації Yannick Du Pont (засновник Glocalshift Stichting).
Учасники конференції зосередилися на розробці спільних стратегій, сприянні внутрішній співпраці та створенні мережевої платформи для формування партнерства задля спільного розвитку української освіти.
Наша координаторка Євгенія Шелест презентувала результати аналітики щодо проблем українських освітян, у тому числі, ВПО, а також розповіла про те, як підсилити українських освітян на прикладі проєктів ГО Прогресильні.
До спільних дій у підтримку українських освітян закликали також Anatalolii Solovei (Embassy of Ukraine in the Kingdom of the Netherland), Karel Burger Dirven (EBRD, International Advisor, 1st Honorary Consul of Ukraine to the Netherlands), Mark Vlek de Conigh (Team Leader Partnerships & Program Development at Nuffic).

Поділилися досвідом протистояння зовнішнім викликам у часи російсько-української війни Hryhorii Mozolevych, Igor Lyman, Ostap Bondyk.
Дякуємо нашим партнерам – команді Sofiia Bezuhla (U AID STICHTING) за надзвичайно важливу для української освіти ініціативу.
БІЛЬШЕ
КОРИСНОСТЕЙ
17.03.2024
Did you like this article?